10 heinäkuuta, 2010

Bileet jatkuu

Lauantaiaamu sujui poikkeuksellisen rauhallisissa tunnelmissa johtuen edellisillan myöhäisestä (tai aikaisesta) kotiinpaluusta. Minä nukuin pitkään ja sen jälkeen söin hyvin Lehelin perheen ja täällä olevien vieraiden kanssa. Illalla aloimme valmistautumaan uuteen koitokseen eli luokkakokous osa 2:een. Perjantaina olimme olleet siis keskenämme Lehelin entisen luokan kanssa ja tänään olisi vuorossa illanvietto, johon osallistuu kaikki luokat ja vuosikurssit koko historian ajalta.
Valmiina ottamaan haasteen vastaan

Katujen kuningas uuden paitansa kanssa

Koulun piha oli jälleen kerran täynnä väkeä, sillä ihmiset matkustavat mahdollisuuksiensa mukaan kaikista maailmankolkista tätä tapahtumaa varten Szatmárnémetiin. Se onkin ainutlaatuinen tilaisuus nähdä yhdellä kertaa kaikki vanhat opiskelukaverit sekä sen lisäksi viettää iltaa eri ikäpolvien ihmisten kanssa. Lehelin isä kavereineen oli paikalla viime vuotiseen tapaan. Lehelin isoäitikin jaksoi vielä 60 vuotta valmistumisensa jälkeen vuonna 2007 tulla paikalle tapaamaan omia opiskelukavereitaan.

Koulun piha ja entisiä oppilaita

Jesse, mulla on ikävä sua!

Joku laitto rekvisiitaks noi pullot

Jatkoille lähdettiin totuttuun tyyliin bändin lopetettua soittaminen. Matkaan pakattiin kaikki juhlista ylijäänyt neste kuten pari pulloa viiniä ja limpparia. Näistä saadaan hyvä sekoitus! Norbin luona meille tarjoiltiin lisäksi likööriä ja jotain pientä naposteltavaa. Samalla käytiin läpi illan aikana otetut valokuvat ja naurettiin. Loistavia otoksia oli taas kamera täynnä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti