04 heinäkuuta, 2010

Minimegatour

Kovasta tahdosta ja suurista suunnitelmista huolimatta Megatour 2 ei toteudu tänä kesänä. Harmittaa, sillä edellisvuoden kokemusten pohjalta tämän vuoden reissusta olisi voinut suunnitella vielä antoisamman. Tai ehkä nimenomaan olla suunnittelematta, sillä niinhän ne parhaat asiat usein tapahtuu. Toisaalta hyvä, että päädyttiin lentokonematkustamiseen ja ainoastaan kahden maan turistoimiseen, koska auto on tällä hetkellä lähes ajokelvoton. Lisäksi megaturisteilla on ollut kovin rankkoja viikkoja takana, joten kuskin paikalle tuskin olisi ollut tunkua. Ehdittiin juhlia tässä nimittäin yhdet häät (kiitokset vaan sankareille ja bilettäjille) sekä muuttaa pois Kalliosta. Anski-turistilla ei myöskään ollut haluja tänä vuonna matkailuun, sillä eihän hän olisi voinut jättää sikafarmariaan yksin Suomeen.

Näin päädyttiiin kaksi viikkoiseen Budapest-Debrecen-Satu Mare -minimegatouriin lentokonetta ja junaa käyttäen. Mukaan pakattiin kevyesti tavaraa, pitäähän tuliaisille jättää tilaa. Tili nostettiin tyhjäksi ja lattialämmitys kytkettiin pois päältä. Ja ei muuta kuin menoksi. Luvassa ei ole jännittäviä vaiheita eikä mitään muutakaan kiinnostavaa, mutta tulkaa silti kyytiin. Ainakin se on ilmaista!

2 kommenttia:

  1. Voi teitä ihania :) Kiitos vaan juhlintaseurasta! Pitäkääpäs hauska reissu! Nähdään sitten helsingissä, tuun tsekkaan purkamattomat laatikot ;D

    VastaaPoista
  2. Loistavia kuviakin päivästä löytyy sekä todisteita piilopullosta ;D Tervetuloa laatikkoelämään!

    VastaaPoista