09 heinäkuuta, 2010

Bileet lukiokavereiden kesken

Perjantaina oli luvassa koko viikon odotetuin ohjelmanumero eli luokkakokous. Ohjelmaan kuului entisten oppilaiden kertomukset nykyisestä elämäntilanteestaan, ruokailu hienossa ravintolassa sekä tanssia ja naurua aamuun saakka. Kaikki sujuikin täydellisesti: ruoka oli hyvää, ihmiset mahtavia.

Ilta on aluillaan

Tosi ihanaa oli nähdä ihmisiä, joiden kanssa oli viettänyt hauskan illan viime vuonna ja kuulla kuluneen vuoden kuulumiset. Pikku hiljaa nimet ja kasvot alkoivat palautua mieleen. Parasta minun kannaltani illassa on se, että kaikki puhuvat sujuvaa englantia ja todella monet lähestyvät minua rohkeasti kyselläkseen kaikenlaista. Suurinta osaa kiinnostaa tietää, mitä pidän Romaniasta, millainen sää Suomessa on ja olenko töissä IT-alalla.

Minä ja Lajos, parhaat kaverukset

Paikka, jossa bileet järjestettiin oli ainoastaan meille varattu ravintola hienossa vanhassa rakennuksessa. Puitteet siis kunnossa. Ruokaa tarjoiltiin järkyttävä määrä, yhteensä 3 ruokalajia, joista jokainen erikseen olisi riittänyt pitämään nälän poissa. Ensimmäisellä kattauksella saimme eteemme naposteltavia ruokia: lihapullia, salaatteja ja kasviksia, juustoja, pâtéita ja kaikkea muuta mukavaa. Ruokapöytä oli täynnä lisäksi erilaisia juomia: vettä, limppareita, olutta, viiniä, Martinia, Baileysiä, vodkaa, Jägermaisteria ja muita väkeviä juomia.

Ensimmäiset ruuat on syöty

Toinen ruokalaji: lihapullakeitto ja leipää

Näin sitä syödään

Ihmisiä keittoruokailemassa

Kolmas ruokalaji: lohkoperunoita, porsaan pihvi maustevoilla, kasviksia sekä erikoinen juusto-kalkkunarulla sekä lisäkesalaatti

Ruoka-annosten välissä tanssittiin villisti ja juteltiin uusien ja vanhojen tuttujen kanssa. Alkoholia nautittiin kohtuudella kuten täälläpäin on tapana. Musiikkina oli vanhoja tuttuja hittejä vuosien varrelta, joten minäkin pääsin fiilistelemään tanssilattialle. Jatkot pidettiin Lehelin kotitalon lähellä erään luokkakaverin puutarhassa. Aamulla kotiuduimme kuuden maissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti