11 heinäkuuta, 2010

Outoja sääilmiöitä ja mm-finaali

Sunnuntaina herättiin hurjaan helteeseen. Jo perjantai ja lauantai olivat olleet lämpimiä päiviä, mutta sunnuntai oli jotain aivan uskomatonta. Ilma oli niin seisova ja helteinen, että auringossa ei pystynyt olemaan hikoilematta muutamaa minuuttia kauempaa. Lähdettiin kuitenkin rohkeasti kaupungille etsimään sopivaa krapularuokaa ja -juomaa, kun ei parempaakaan tekemistä ollut.

Voi nami mitä herkkuja: pizzaa valkosipulimajoneesilla ja kebabrulla

Maiskis!

Kesken ruokailumme alkoikin yllättäen sataa aivan kaatamalla. Välillä taivaalta tuli rakeita, välillä vettä, mutta koko ajan ihan järkyttäviä määriä. Sadetta kesti jonkin aikaa, ryntäsimme sitä tietenkin heti ulos katsomaan ja ihmettelemään.

Hellevaatteet olisi pitänyt vaihtaa kuravaatteisiin

Keskustan ilme muuttui hetkessä harmaaksi

Sateen lakattua lähdimme tarkastamaan tuhoja ja yllätykseksemme yksi keskustan pääkaduista oli muuttunut valtavaksi vesilammikoksi. Lisäksi useita pensaita ja oksia oli katkennut kadun varsilta. Pakko oli käydä kokeilemassa, kuinka paljon vettä kadulla oikeasti on ja sitä oli paikoitellen 20-30 cm. En ole ikinä eläissäni nähnyt mitään vastaavaa.






Illaksi meidät oli kutsuttu Lehelin kavereiden kanssa seuraamaan jalkapallon mm-kisojen finaaliottelua Hollanti-Espanja. Yllätyksenä tuli ottelua varten valmistetun ruuan ja juoman määrä. Saimme jälleen kerran mahamme täyteen -suoraan grillistä.

Meidän tuliainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti